Tisztelt Kártyabirtokos!

Az elmúlt évek terrorcselekményei miatt az Európai Unióban a pénzmosási törvény szigorítására és kiegészítésére volt szükség, amely változások érintették a prepaid kártyákat és a Festipay programot is. A prepaid kártyák használatát ezek a szabályozások olyan mértékben korlátozzák, amellyel a programunk előnyeit a kártyabirtokosok nem tudják olyan mértékben kihasználni, ahogy a Festipay csapata azt induláskor tervezte.

A fent leírt okok miatt, úgy döntöttünk, hogy a Festipay prepaid programot ilyen fomában nem folytatjuk tovább, és 2018. április 30-i dátummal a jelenlegi programot megszüntetjük.

A jelenleg használatos prepaid kártyákat 2018. március 31-ig lehet feltölteni bankkártyával, illetve készpénzzel az OMV töltőállomásokon.

Kérjük, hogy a prepaid kártyán lévő teljes összeget 2018. április 30-ig szíveskedjenek felhasználni, mert 2018. május 1-jétől a kártyák lezárásra kerülnek és arról semmilyen tranzakció nem lesz majd kezdeményezhető.

Külön kérésre, a fenti dátum után, a kártyán maradt összeg a saját névre szóló bankszámlára átutaltatható, az alábbi dokumentumok benyújtása után:

– Személy igazolvány vagy útlevél másolat,
– Utolsó 8 számjegye a Prepaid bankkártyának,
– Saját névre szóló bankszámla kivonat fejlécének másolata,
– Nyilatkozat arról, hogy a prepaid kártyán lévő összeg a saját tulajdona és az összeg elutalása után semmilyen követelése nincs a Prepaid Financial Services Limited felé.

A fenti dokumentumokat az alábbi email címre kérjük elküldeni a info@prepaidfinancialservices.com e-mail címre.

A dokumentumok ellenőrzése és jóváhagyása után a kártyán maradt összeg átutalásra kerül.

Reméljük, a Prepaid kártya használata számos felejthetetlen élményhez segítette hozzá és élvezte a kártya által nyújtott szabadságot.

A jövőben számos új program bevezetését tervezzük, ezért kérjük kövesse a Festipay ajánlatait. Bármilyen további kérdés esetén a cards@getaprepaid.com email címen kaphat választ.

Üdvözlettel,
A Festipay Prepaid csapata